SK VICTORY
JILEMNICE
Branky: 8., 15., 21., 31. a 56. Kavan Marek, 17., 28., 41., 42. a 60. Laušman Adam, 25., 29., 40. a 60. Brožík Adam, 42. a 60. Soukup Jan, 9. Kynčl Jan  

Sestava:
Brožík Adam (od 21.min Kynčl Jan, od 41.min Doan David) – Bochníček Ondřej, Erlebach Matouš, Kavan Marek, Laušman Adam, Soukup Jan – Doan David, Kynčl Jan

Hned po zápase našeho A-týmu s Jablonečkem následovalo klání našeho B-týmu proti Horní Branné. Spoustu diváků zůstalo z prvního zápasu, a tak druhý mač sledovalo velice slušných  53 diváků. Počasí se nezměnilo a i na tento zápas bylo vzhledem k datumu parádně. S trenérem hostí jsme se dohodli na rozdělení hodiny hrací doby do tří dvacetiminutovek.

Začátek zápasu nám unikl a hned ve 2.min jsme inkasovali po ukryté střele zpoza obránce na bližší tyč. Ani to nás však nezastavilo a naopak jsme to byli my, kdo začal tahat za delší konec lana. Na branku jsme si počkali sice do 8.min, ale stála za to – Honza Soukup dobře zatáhl skoro až k rohovému praporku a před obráncem přihrál na tři metry Adamu Laušmanonvi. Tomu do cesty skočil obránce, avšak Louža slyšel volajícího Marka Kavana, nabíhajícího k vápnu a míč mu proti noze vykulil. Ten (ač levák) pravačkou vyslal nádhernou pumelenici pod víko. Minutu na to Matouš Erlebach klamavými pohyby ošálil za půlí útočníka a předal kolegovi v obraně Ondrovi Bochníčkovi. Ten hezky vypálil, ale jeho střelu branař hostí vyrazil. Honza Kynčl však hned při Ondrově střele vyrážel „na dorážku“, což se mu vyplatilo a pohodlně skóroval. V 15.min David Doan rychle rozehrál aut a Mára Kavan nečekaně do protipohybu pravačkou překvapil nejen branaře, ale všechny na stadionu. V 17.min se po střele z dálky o tyč prosadili i branští. Hned po rozehře David Doan nádherně prostrčil „do ulice“ na Adama Laušmana a ten svůj nájezd proměnil.

Do druhé třetiny šel chytat Honza Kynčl a Adam šel do hry. Hned po 20ti vteřinách hry si narazil Mára Kavan s Adamem Brožíkem a z hranice vápna prostřelil vše. Ve 25.min Matouš Erlebach zakombinoval s Honzou Soukupem a ten vrátil zpětně před vápno na Adama Brožíka. Jeho tečovaná střela skončila v druhém koutě branky, než kam původně směřovala. Ve 28.min vystřelil Marek Kavan po kličce doleva na branku, branaři míč vypadl a Adam Laušman měl už jednoduchou práci. Minutu na to Ondra Bochníček potáhl po lajně, zasekl a předal na Adama Brožíka. Ten si narazil s Adamem Laušmanem, po návratu míče k němu se rovněž narážečkou s Márou Kavanem uvolnil a střelou k tyči zakončil krásnou akci. Ve 30.min nás podržel Honza Kynčl v brance, když vyrazil střelu k tyči ze střední vzdálenosti, rychle vstal a bravurní robinzonádou kryl i dorážku druhého útočníka. V další minutě rychle rozehráli roh Adam Brožík s Ondrou Bochníčkem, ten takřka po brankové čáře zavezl skoro až k brance a ve správný okamžik dal zpět proti noze Marku Kavanovi, který dnes druhou pravačkou rozvlnil síť. Ve 36.min skórovali hosté po chybné rozehře našeho branaře. V poslední minutě druhého dějství se ještě do samostatného nájezdu dostal Adam Brožík a dovolil si branaři udělat hokejovou „kličku do backhandu“.

V poslední dvacetiminutovce v brance Honzu vystřídal David Doan. Hned ve 42.min srdnatě zabojoval za vápnem u lajny o míč Honza Soukup a za svou odvahu byl odměněn brankou v podobě proměněného nájezdu z boku. Poté jsme se brankově na chvíli odmlčeli a prosadili jsme se až v 51.min. Honza Kynčl sice pravačkou „přes nohu“, ale zkrotil prudkou příhru od Matouše Erlebacha, a po oklamání obránce tělem přes šíři hřiště našel Adama Laušmana, jenž tvrdou ranou prostřelil branskou „velkou“ brankářku. Hned v další minutě Honza Soukup po kličce na vápně dobře vystřelil, branař míč ztlumil na brankové čáře, ale proti dorážce Adama Laušmana byl již bezmocný. V 56.min Se Marek Kavan prosadil po hezké bombě „pod klacek“. V 59.min se prosadil Honza Soukup, když zužitkoval pěkný pas až od Davida Doana z branky a nájezd z půlky po kličce před vápnem proměnil střelou k tyči. V poslední minutě jsme ještě přidali dvě branky – nejprve po pěkné kombinaci celé pětky skóroval Adam Brožík a před závěrečným hvizdem se ještě prosadil Adam Laušman po střele k tyči.

Zápas jsme zvládli jak herně tak i nasazením. Klukům se krom několika nepřesností dařila kombinace a výběr volného místa, oproti minulému týdnu však oba naše týmy méně mluvili.

Předposlední podzimní kolo mají odehrát oba naše týmy venku v sobotu 23.10. : A-tým hraje od 12:30 v Martinicích, kde se původně mělo hrát od 9:30, ale na stejné hřiště a stejný čas svaz také nalosoval utkání místních starších žáků. B-tým má hrát od 9:30 v Bozkově. Oba naše týmy se  s Bozkovem u nás již na podzim utkaly (výsledky 39:0 a 27:3 a to jsme v obou zápasech hráli minimálně poločas pouze ve čtyřech). 90% Bozkovských hráčů jak věkově tak vzrůstem patří spíše do mladší přípravky. Dohodli jsme se s trenéry naší mladší přípravky (která tento týden skončila podzimní část své soutěže), aby toto utkání odehráli za nás a pro kluky ze starší přípravky raději dohodneme přátelské utkání.

Share.

Komentáře nejsou povoleny.