SK VICTORY
JILEMNICE

Branky: 2., 12. a 14. Kavan Marek, 9., 35. a 51. Laušman Adam, 18. a 49. Hanč Ondřej, 40. a 46. Brožík Adam, 23. Erlebach Matouš, 42. Armstrong Vojtěch 

Sestava:
Brožík Adam (od 21.min Kavan Marek, od 41.min Doan David) – Armstrong Vojtěch, Erlebach Matouš, Hanč Ondřej, Laušman Adam, Kavan Marek – Doan David, Kynčl Jan

V neděli 10.10. náš A-tým hostil v rámci sedmého kola Okresního přeboru starších přípravek celek Horní Branné. Při stavění hřiště byl na trávě ještě „šiml“ a teplota ukazovala pouze 2 stupně, poté již slunce naplno pracovalo, ale stejně bylo chladno.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned ve 2.min jsme se ujali vedení. Vojta Armstrong na půlce dobře převzal přihrávku přes celou šíři hřiště od Matouše Erlebacha a kolmicí vysunul Adama Laušmana. Ten se zbavil svého obránce a před prázdnou naservíroval pocukrovanou přihrávku na Marka Kavana, který ač levák pravačkou nekompromisně proměnil. V 9.min David Doan přelstil na půli bránícího útočníka a posunul do středu na Ondru Hanče. I on se zbavil svého záložníka a poté se již všichni naši zbývající hráči dotkli míče před docílením branky pouze jednou – Matouš Erlebach, Honza Kynčl i zakončující Adam Laušman. Ve 12.min Vojta Armstrong vykličkoval protivníka a posunul na Honzu Kynčla, který již sám mohl střílet, ale „nehamounil“ a před prázdnou branku připravil jednoduché zakončení pro Máru Kavana. Ve 14.min David Doan neotálel s rozehráním autu a rychle vhodil na záložníka. Ondra Hanč z větší vzdálenosti prudce vystřelil, ale branař jeho ránu lapil. Poté však špatně rozehrál a to rovnou na Máru Kavana, který mu míč pěknou střelou k tyči vrátil do sítě a zkompletoval tak svůj hatrick. Nutno podotknout, že ani Branští hráči nehráli špatně, ale Adam Brožík v naší brance všechny jejich pokusy pochytal.

Do druhé fáze zápasu se do branky postavil Mára Kavan a Adam Brožík šel do hry. Ve 23.min se Vojta Armstrong nenechal odstavit od míče a ten si tělem šikovně pokryl. Poté rozehrál na Davida Doana jenž narážečkou uvolnil Adama Brožíka. Jeho střelu z větší vzdálenosti hosté hrudí zblokovali, naneštěstí pro ně však k Matouši Erlebachovi. Náš obávaný „šútér“ z větších vzdáleností si prvním dotekem míč dobře připravil na střelu a z 15m vymetl pavouky z šibenice branaře hostí. Malá vsuvka k Matoušovi – z pozice obránce mnoho branek nedává, ale letos na podzim snad ještě nedal jiný než nádherný gól. Minutu na to prolomili střeleckou smůlu i hosté, když se po odrazu dostali ke střele z hranice vápna, proti níž byl Marek v brance bezmocný. Ve 33.min opět skórovali branští, když se prosadili po hezké akci zakončené střelou přesně umístěnou k tyči. Ve 35.min si Ondra Hanč na naší polovině vyměnil balon dozadu s oběma obránci, aby se bleskově s míčem otočil a nastartoval své turbo. 5m před vápnem mu cestu zastoupili hned dva hráči hostí a těsně před nimi Ondra nezištně přihrál vedle sebe na Adama Laušmana. Ten si naznačením střely položil obránce, druhým naznačením střely poslal branaře k jedné tyči a placírkou k druhé pohodlně skóroval. Ve 38.min celá „pětka“ na hřišti dobře zakombinovala a míč po ose Erlebach – Armstrong – Brožík – Kynčl doputoval před prázdnou branku k Ondrovi Hančovi, jenž jej placírkou poslal do zcela prázdné branky. V poslední minutě druhé třetiny se prosadil Adam Brožík, když individuálně prošel přes tři hráče Branských a podél branařovi nohy svou akci gólově zpečetil.

Na poslední dvacetiminutovku se do brankářského dresu převlékl David Doan a Marek Kavan se vrátil do hry. Hned po minutě a půl se Matouš Erlebach dobře na půlce odpoutal od svého strážce a zatáhl akci po lajně až do vápna, kde rychle předal na Máru Kavana. Ten klicí oklamal beka hostí a vrátil za vápno k lajně na Vojtu Armstronga, který skóroval umístěnou střelou do protilehlé boční sítě. Ve 46.min střelu Honzy Kynčla zablokovala obrana hostí, ale odražený balón se dostal k Adamu Brožíkovi, který míč prostřelil jeslemi obránci a branař na jeho střelu ani nezareagoval. Ve 49.min Adam Laušman rychle rozehrál aut na Ondru Hanče, který na nic nečekal a překvapivou „schovanou“ střelou nedal branaři žádnou šanci. V 51.min si Adam Brožík vyměnil míč s Vojtou Armstrongem a kolmicí našel Máru Kavana, jenž před prázdnou branku předložil Adamu Laušmanovi, pro nějž nebyl sebemenší problém skórovat a i on v dnešním zápase dosáhl hatricku. Ve zbytku zápasu již žádná další branka nepadla.

Soupeř se prezentoval jako zdatný protivník a sehrál s námi velice slušné utkání. Vstřelil sice pouze dvě branky, ale zejména v prvních dvou částech dost šancí pochytali jak Adam Brožík tak Marek Kavan. David Doan ve třetí části naopak ani nemusel mít oblečené rukavice, hrál pouze nohama. Všichni borci našeho týmu spolu dobře komunikovali a vzájemně se zastupovali. Přítomným divákům se zápas musel líbit v podání obou mužstev.

Příští kolo hrají oba naše celky doma – v neděli 17.10. nejprve od 9:00 přivítá náš A-tým celek TJ Sokol Jablonec nad Jizerou, od 10:30 hostí náš B-tým dnešního soupeře A-týmu celek Horní Branné.

Přijďte nás povzbudit !!!

Share.

Komentáře nejsou povoleny.